TILBURG - Een tabaksspeciaalzaak in het winkelcentrum Westermarkt in Tilburg is vrijdag 3 maart jl. overvallen. De dader bedreigde de medewerkster met een mes. Zij vluchtte naar het magazijn waarna hij er zonder buit vandoor ging. Er zijn camerabeelden vastgelegd met daarop de dader.


Een medewerkster is vrijdag 3 maart jl. omstreeks 17.55 uur bezig om de winkel te gaan sluiten. Ze haalt het reclamebord voor de zaak al binnen. Op dat moment betreedt nog een jongeman de zaak. De medewerkster spreekt hem aan vraagt hem naar zijn keuze en naar zijn identiteitsbewijs. Hierop duwt de overvaller de deur dicht. Hij geeft de vrouw een duw. Zij rent dan naar achteren richting magazijn met de dader met getrokken mes achter zich aan. Maar binnen een paar tellen draait hij zich om en rent dan zonder buit de deur weer uit. Het hevig geschrokken slachtoffer blijft achter en slaat alarm.

De dader rent na de overval het winkelcentrum uit, hij steekt de Statenlaan over en vlucht dan verder richting de Luchthavenlaan.

Signalement dader:
- blanke jonge man
- 16-18 jaar
- zwart jack van Nike
- zwarte trainingsbroek van Adidas
- sprak Nederlands

1) Wie heeft de dader gezien voor of na de overval?

2) Wie herkent de overvaller van de bewakingsbeelden?