TILBURG - Weer is een kleine groep mensen verantwoordelijk voor de ongeregeldheden bij de wedstrijd Willem II - NAC van 3 september. De ME moest eraan te pas komen om te voorkomen dat Willem II aanhangers de confrontatie zochten met NAC supporters. De agressie keerde zich toen ook tegen de politie.


Na de ongeregeldheden op 3 september 2023 tijdens en na de wedstrijd is de politie en onderzoek gestart. Van de ongeregeldheden zijn camerabeelden. Die zijn uitgebreid onderzocht. De identiteit van acht mogelijke relschoppers is ondertussen vastgesteld. Ze zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Melden

Maar we hebben nog meer beelden van, voor ons, onbekende verdachten. Hieronder de geblurde beelden van deze verdachten. Deze mensen zijn direct betrokken bij de rellen en worden verdacht van strafbare feiten. We roepen ze op om zichzelf te komen melden. Mocht daar geen reactie op komen dan zullen de beelden herkenbaar getoond worden. Wil je dit voorkomen? Meld je dan bij het bureau. Over één week zullen de beelden ongeblurd getoond worden. Neem geen risico, er zijn altijd mensen die je herkennen en dat bij ons melden!

Wie herkent deze mannen?