TILBURG - Een 24-jarige jongen gaat op 25 september 2021 met vrienden naar de voetvalwedstrijd Willem II – PSV (2-1). Na de wedstrijd fiets hij met zijn twee vrienden naar de stad om de overwinning te vieren. Op het Korvelplein wordt het groepje aangesproken door een groepje jongens. Ze proberen het te negeren, maar als er nog een opmerking wordt gemaakt, fietst hij er toch naar toe. Daarna herinnert hij zich niets meer en wordt een dag later wakker in het ziekenhuis. Met vijf hechtingen in zijn achterhoofd en blijvend hersenletsel.


We hebben jammer genoeg geen beelden die we u kunnen laten zien. Maar, er zijn wel een paar interessante aanknopingspunten.

Eén van de aanknopingspunten is iets dat het slachtoffer hoorde, toen hij heel even bij bewustzijn was. Hij hoorde een van de daders namelijk zeggen: “Niet doen, hij is ook voor Willem II”. Je zou dus denken dat we hier met Willem II supporters te maken hebben. Het slachtoffer zag ook wíe deze uitspraak deed. Namelijk een man met een grote tatoeage op zijn rug: van een finalebeker van een wedstrijd Ajax-Willem II. Dit zou zomaar iemand iets kunnen zeggen.

De politie zoekt natuurlijk ook getuigen. Als u in de buurt was van het Korvelplein na de wedstrijd Willem II - PSV en u herinnert zich iets dat kan helpen de daders te vinden, neem dan meteen contact op. Het zou om een groepje gaan van 3 tot 5 personen. Waarvan er eentje een grote tattoo op zijn rug heeft dus, van een finalebeker van Ajax-Willem II. Alle informatie hierover is zeer welkom!