TILBURG - Op vrijdag 11 februari werd er ingebroken in een huis aan de Grevelingen in Tilburg. Uiteindelijk namen de daders een Range Rover mee.


De dader neemt best wel even de tijd om er zeker van te zijn dat de bewoners niet thuis zijn. Hij hangt zo even rond en bij het huis, totdat hij zeker weet dat de kust veilig is. Sterker nog, op de beelden is ook te zien dat de inbreker op meerdere dagen voor de inbraak ook ’s nachts bij het huis is geweest om de boel alvast goed te verkennen. En op de dag van de inbraak zelf, 11 februari, is hij er dus weer. Deze keer gaat hij daadwerkelijk naar binnen. Via de badkamer dus. Het hele huis wordt overhoop gehaald en uiteindelijk zijn er 3 autosleutels meegenomen. Eén van die sleutels hoorde bij een Range Rover Evoque. En die werd ook inderdaad gestolen. Een paar dagen later werd hij in Tilburg weer teruggevonden.

Deze man wordt gezocht vanwege een inbraak in een huis aan de Grevelingen in de Tilburgse wijk de Blaak. Het hele huis werd overhoop gehaald en uiteindelijk werd een Range Rover Evoque meegenomen. Een paar dagen later werd die auto in Tilburg weer terugvonden. Herkent u deze man, of weet u waar de politie hem kan vinden? Laat het weten!

Geef uw tips online door, of bel met de tiplijn op 0800 6070. Als u liever uw naam niet zegt, maar wel iets wilt delen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, waar u helemaal anoniem iets kunt delen. Het nummer is 0800 7000.