TILBURG - Twee mannen die op woensdag 2 september 2020 door de Buitenstraat liepen, zijn beroofd van hun portemonnee. Zij hebben hierbij ook diverse klappen gekregen. De politie zoekt getuigen van dit incident.

De twee Tilburgers van 20 en 23 jaar liepen rond 02.45 uur naar huis toen zij in de Buitenstraat een groepje mensen zagen staan. Eenmaal voorbij het groepje mannen wordt een van de slachtoffers aan zijn jas getrokken, terwijl de ander geschopt en geslagen werd. De vastgehouden man probeert zich los te rukken, maar ook hij krijgt klappen. Het groepje mannen is uiteindelijk met de portemonnee en pinpas van de slachtoffers vertrokken.

Signalement

De slachtoffers hebben een summier signalement van de mannen door kunnen geven. Het zou gaan om 3 tot 5 mannen met een donkere huidskleur en een slank postuur. De mannen spraken gebrekkig Engels. Van twee daders zijn er wat uitgebreidere signalementen bekend.

Dader 1:
Donkere huidskleur
Tussen de 16 en 26 jaar oud
Tussen de 1.65 en 1.70 meter lang
Smal gezicht en postuur
Groot afrokapsel
Donkere jas

Dader 2:
Donkere huidskleur
Tussen de 19 en 26 jaar oud
Tussen de 1.75 en 1.80 lang
Atletisch postuur en getuite lippen
Hoodie met gewatteerde jas erover

Tips of informatie?

Heeft u iets gezien ten tijde van dit incident, of denkt u dit groepje mannen elders gezien te hebben? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.