TILBURG - Een 25-jarige automobilist uit Tilburg raakte zondag 2 mei zwaargewond bij een eenzijdig verkeersongeval op de Ringbaan-Noord. Nadat het beknelde slachtoffer door de brandweer werd bevrijdt, is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht en zoekt getuigen.


De politie ontving rond 03.45 uur een melding over het verkeersongeval. Agenten die op de locatie kwamen, zagen over het hele wegdek brokstukken liggen. Even verderop lag een donkerkleurige Volkswagen Polo op de kop. In het voertuig zat de bestuurder bekneld en was niet aanspreekbaar. Met behulp van de brandweer en het ambulancepersoneel is de man uit de auto bevrijdt. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Weet u meer?
Omdat de toedracht op dit moment in onderzoek is, zoekt de politie naar getuigen. Heeft u bijvoorbeeld deze donkerkleurige Volkswagen Polo rondom het tijdstip van het ongeval door Tilburg zien rijden? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor ons onderzoek? Neem dan contact met ons op via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.