GOIRLE - Er is een rechercheteam samengesteld die de dood van de bewoonster van een woning aan het Wildpleintje in Goirle onderzoekt.


De 43-jarige vrouw werd vrijdagmiddag gevonden na een melding dat men geen contact meer met haar kon krijgen.

Misdrijf

Er werd direct een opsporingsonderzoek gestart om de omstandigheden van haar overlijden te onderzoeken. Alhoewel er nog sectie op haar lichaam moet plaatsvinden bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) wordt ervan uit gegaan dat ze vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Om die reden is er dan ook een rechercheteam van ongeveer 15 rechercheurs samengesteld met verschillende specialiteiten, een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing (TGO).

Woning

Forensische specialisten hebben vrijdagnacht de hele nacht onderzoek gedaan in en om de woning. Dat onderzoek is nog niet afgrond en zal de komende dagen door gaan.

Getuigen

Er zijn nog veel vragen onbeantwoord. Daarom roepen we getuigen, of mensen die meer weten over de leefomstandigheden van de vrouw, op om contact met ons op te nemen. Mensen die in de omgeving wonen en de afgelopen dagen iets gezien hebben wat betrekking kan hebben op deze zaak worden gevraagd zich te melden. Informatie over de sociale omgeving van de vrouw is ook welkom. Alle details, hoe klein ook, kunnen ons mogelijk helpen.

U kunt ons bereiken:
- via de banners onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M