SPRANG-CAPELLE - Een enorme explosie heeft afgelopen nacht veel schade toegebracht aan een woning en meerdere voertuigen in de Dravik. We zoeken getuigen.

Zaterdagmorgen 15 juni 2024 om 3.35 uur werden de bewoners van de straat opgeschrikt door een harde knal. Bij een van de woningen was een explosief afgegaan. Door de explosie was de hele muur van een berging ontzet. Ook waren er woningen en auto’s in de omgeving beschadigd.

Onderzoek

Hulpdiensten spoedden zich naar de straat die meteen afgezet werd. In de woning waren wel mensen aanwezig maar gelukkig niet gewond, wel heel erg geschrokken. De recherche is een onderzoek gestart. De forensische rechercheurs hebben sporen veilig gesteld om te onderzoeken wat daar is afgegaan. Er is een buurtonderzoek gedaan naar mogelijke getuige en camerabeelden.

Getuigenoproep

De bevindingen van de onderzoeken worden bij elkaar gelegd om te proberen de daders van deze explosie zo spoedig mogelijk te vinden. Maar we kunnen daarbij wel hulp gebruiken. Mensen die in de nacht iets gezien hebben in de omgeving van Dravik. Of mensen die camerabeelden hebben waar de mogelijke verdachten op staan. Alle informatie die kan leiden tot de aanhouding is welkom.

U kunt ons al dan niet anoniem bereiken:

  • via de banner onder dit bericht waar u ook beelden kunt uploaden.
  • via 0900-8844
  • via Whatsapp op nummer 0612207006
  • maar u kunt ook via Meld Misdaad op nummer 0800-7000 anoniem uw tip doorgeven
  • via het meldingsformulier van M