HANK - Een 24-jarige man uit Dongen heeft zichzelf zondagavond flink in de problemen gebracht. Hij werd omstreeks 21.20 uur op de Jachtsloot aangehouden ter zake rijden onder invloed. Tijdens het transport naar het politiebureau in Oosterhout bedreigde en beledigde hij de agenten. Ook daarvoor krijgt hij nu een proces-verbaal.

De politie kreeg omstreeks 21.15 uur een melding dat een dronken man, hoewel omstanders dat probeerden te beletten, toch als bestuurder in zijn auto, een Mercedes, gestapt was en daarna wegreed in de richting van de snelweg. Agenten zagen dat de bedoelde auto stilstond bij het tankstation aan de Jachtsloot. Ze zagen dat er één man in de auto zat op de bestuurdersstoel. Ze deden het linkervoorportier open en roken direct een sterke alcohollucht. De bestuurder sprak met dubbele tong. Hij gaf toe dat hij dronken was gaan autorijden en riep tegen de dienders dat ze hem maar mee moesten nemen.

Schelden en dreigen
In de politieauto begon hij de agenten uit te schelden onder meer voor kankermongolen, ook begon hij met kracht tegen de plexiglas scheidingswand te duwen waarbij hij tegen een van de dienders riep: "Luister maat! Als ik je buiten tegen kom, dan steek ik je dood!" Aan het bureau blies hij 950 ugl. Vanwege dit hoge percentage is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij werd ingesloten in het cellencomplex.