BOXTEL - In een woning in Boxtel werd zaterdagmiddag een dode man gevonden. De recherche is een grootschalig onderzoek gestart naar de oorzaak van zijn dood. Er wordt uitgegaan van een misdrijf.


Bij de politie kwam zaterdagmiddag rond de klok van 16.00 uur de melding binnen dat een man levenloos in een woning aan de Oude Boomgaard was gevonden. Het gaat zeer vermoedelijk om de 73-jarige bewoner en de eigenaar van de bijbehorende Bed & Breakfast. De identiteit van de man moet nog officieel worden vast gesteld.

Onderzoek
Specialisten van forensische opsporing zijn uitvoerig bezig met sporenonderzoek in en om de woning. Dit onderzoek neemt veel tijd in beslag en kan nog enige tijd gaan duren. Er wordt zeer nauwkeurig gezocht naar sporen en aanwijzingen. Ieder detail kan van belang zijn in het onderzoek. Het is belangrijk dat we duidelijk krijgen wat er zich heeft afgespeeld

Een TGO is direct opgestart. Onder leiding van een officier van justitie onderzoekt een rechercheteam de dood van de man. Naast het onderzoeken van de omstandigheden waaronder de man om het leven kwam, kijken we ook naar zijn achtergronden en naar een mogelijk motief.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u vandaag of mogelijk de afgelopen dagen iets gezien of gehoord dat ons kan helpen om het verhaal rondom de dood van deze man helder te krijgen? Laat het ons weten. Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.