BERKEL-ENSCHOT - De recherche doet onderzoek naar een schietincident op de Klaproosstraat in Berkel-Enschot waarbij donderdagnacht 13 augustus is geschoten op een woning. Niemand raakte gewond. Het onderzoeksteam vraagt getuigen zich te melden. Heeft u informatie die het onderzoeksteam kan helpen? Belt u dan met 0900-8844.


Rond 21:50 uur op 13 augustus ontving de politie een melding dat er op een woning aan de Klaproosstraat in Berkel-Enschot zou zijn geschoten. Het gaat mogelijk om twee daders. De twee zaten op één scooter en zijn gevlucht via de Guldenroede in de richting van de Korenbloemstraat. De politie trof ter plaatse in de voorruit van de woning inslagen aan. Op het moment dat werd geschoten, was een persoon in de woning aanwezig. De recherche doet onderzoek naar het incident. Er wordt onder ander een buurtonderzoek uitgevoerd en camerabeelden worden bekeken. Ook de forensische opsporing hield een onderzoek in en rondom de woning. Uit dat onderzoek is gebleken dat er niet met een vuurwapen is geschoten. Er wordt onderzocht waarmee de inslagen zijn veroorzaakt.

Getuigen gezocht
Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Heeft u informatie of beschikt u mogelijk over camerabeelden? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000