TILBURG - Een 47-jarige vrouw uit Tilburg is maandag 25 juli jl (Roze Maandag) omstreeks 11.30 uur aangereden toen zij overstak op de Jan Heijnsstraat in de richting van de grote supermarkt. Het verkeerslicht stond voor haar op groen. Ze werd geschept door een grote grijze auto die van links kwam vanaf de rotonde. De automobilist reed door. Ze raakte zwaar gewond. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat ze met haar gezicht tegen de voorruit van het voertuig kwam. Ze hoorde de ruit barsten. Ze kwam op de grond terecht en dacht aanvankelijk dat het wel meeviel. Ter plaatse werd geen politie gebeld. Ze ging naar de huisarts die direct een ambulance belde. In het ziekenhuis bleek dat zij een zware hersenschudding en diverse kneuzingen heeft. Ze herstelt in een revalidatie hotel

Oproep
De politie onderzoekt of er camerabeelden zijn en stelt een buurtonderzoek in. We spreken graag getuigen van het verkeersongeval en mensen die andere informatie hebben bijvoorbeeld over de auto met schade. Zij kunnen contact op nemen met de politie van het team Tilburg Centrum via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt vermelden dat het om dossier 202203565 gaat.